Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Zorgvergoedingen

Een van de meest belangrijke onderdelen bij het vergelijken van de zorgverzekeringen, zijn de hoogtes van de zorgvergoedingen.

Indien je gebruik maakt van bepaalde zorg buiten het basispakket, zoals fysiotherapie zonder chronische indicatie, dan is het verstandig om dit in het aanvullende pakket mee te verzekeren, zodat je hier geen extra kosten voor gaat maken in 2018.

ZorgverzekeringWijzer heeft bijna alle zorgvergoedingen voor je op een rij gezet van alternatieve geneeswijze tot zwangerschapscursussen en alles wat hiertussen zit. Je kunt eenvoudig in het zoekscherm typen welke zorgvergoeding je specifiek zoekt, of een selectie maken uit onderstaande hoofdgroepen. Vervolgens dien je de postcode en geboortedatum in te vullen zodat je ook de juiste prijzen van bijbehorend pakket kunt inzien. Nadat je de betreffende zorgvergoeding en het bijbehorende pakket hebt gevonden, kun je deze selecteren, om dit vervolgens te vergelijken met andere pakketten die eenzelfde dekking hebben. Soms zitten er ook nog extra opties in het pakket. Dit gebeurt op de pagina van de zorgvergelijker.

Alle vergoedingen die je op deze pagina kunt vinden, zijn ook toe te voegen aan het pakket via de pagina: zorgpremie vergelijken. Vanaf hier kun je meerdere vergoedingen tegelijk toevoegen en ook bekijken of je fysiotherapeut of ziekenhuis aangesloten is bij de betreffende polis. Zo kun je optimaal gebruik maken van je zorgverzekering.

 

 

 

Overzicht alle vergoedingen

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.