Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding plaswekker 2019

De plaswekker is de meest effectieve en snelste methode om van bedplassen af te komen. De methode die hier gebruikt wordt, is een training waarbij het kind wakker leert te worden wanneer de blaas een signaal afgeeft als deze vol is. Het kind moet een speciaal broekje aan, waar een vochtsensor in zit. Wanneer er druppels urine op deze vochtsensor komen, gaat direct het alarm van de plaswekker af, waardoor het kind direct gewekt wordt en in een reflex de sluitspier van de blaas zich sluit. Het kind kan dan wakker plassen op het toilet. Deze training kan gemiddeld 2 à 3 maanden duren en is mede afhankelijk van de motivatie en de consequentie waarmee de training wordt uitgevoerd.

De wekker wordt vanaf ongeveer 7 jaar gebruikt en het is van belang dat het kind zelf van het bedplassen af wil komen en voldoende gemotiveerd is om iets tegen het bedplassen te doen.

Vergoeding

De plaswekker wordt niet vergoed vanuit het basispakket. Er zijn meerdere aanvullende pakketten die de plaswekker wel vergoeden. Belangrijk is om de verschillende aanvullende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. 

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!
Vergoeding plaswekker 2019 scoort gemiddeld: 2 2 5

Gemiddelde beoordelingBeste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.