Besured zorgverzekering 2022

Basisverzekering
Besured
Zorgpremie 2024
€ 126,15
per maand

Besured is één van de jongste zorgverzekeraars in Nederland, toch is de zorgverzekeraar niet zo nieuw als het op het eerste gezicht lijkt. De zorgverzekering is namelijk opgericht door de grote zorgverzekeraar Academica en door studentenwerk. Dit is voortgekomen uit een samenwerking met National Academic. Met samen meer dan 40 jaar ervaring, kent de zorgverzekering de Nederlandse studenten en Young professionals als geen ander, wat hierbij resulteert in een prachtige samenwerking van producten en diensten die worden aangeboden in zeer hoge kwaliteit.

Besured zorgverzekering: Regel alles online

Bij de zorgverzekering van Besured wordt alles digitaal geregeld. Dit is voor de verzekerde niet alleen makkelijker en sneller, maar ook veel goedkoper. Dit komt doordat de zorgverzekering geen duur callcenter nodig heeft, of een groot kantoorpand voor zijn werkzaamheden. Bovendien kan de verzekerde alles via de website van de zorgverzekeraar regelen en bij eventuele vragen een email verzenden. De zorgverzekeraar zal dan dezelfde dag nog contact me je opnemen hierover.

De besured aanvullende dekking: Compleet; altijd goed verzekerd

Bij de zorgverzekeraar Besured kan de verzekerde behalve een goedkope en makkelijke verzekering ook genieten van goede kwaliteit. Bij de zorgverzekering vinden ze het namelijk erg zonde als je dubbele dekkingen hebt, terwijl je die niet nodig hebt. Hier wordt dus goed op gelet. Bij Besured betaal je alleen nog voor de zorg die je nodig hebt, zo betaal je nooit teveel en ben je in alle gevallen optimaal verzekerd.

Klik hier om direct naar de website van de Besured Zorgverzekering 2021 te gaan.

Contactgegevens Besured zorgverzekering

  • Postadres: Laan der Verenigde Naties 9, 3316 AK Dordrecht
  • Telefonisch: 078 611 8111

Benieuwd of Besured de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website