VGZ zorgverzekering 2022

Basisverzekering
VGZ
Zorgpremie 2024
-
per maand

De VGZ zorgverzekering is een zorgverzekeraar die is opgericht in Nijmegen, in 1948. Het is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland op dit moment en heeft meer dan 4.000.000 klanten. Deze klanten zijn onderverdeelt in verschillende labels waaronder voor de zorgverzekering van 2022: Promovendum, Besured en National Academic ook toetreden.

Welke polissen heeft VGZ voor de zorgverzekering 2022?

VGZ heeft op dit moment twee verschillende polissen namelijk de volgende:

  • Basis Keuze, nog niet bekend
  • Ruime Keuze, 132,65 euro per maand
  • Eigen Keuze 142,40 euro per maand

Het verschil tussen deze polissen betreft de dekking bij niet gecontracteerde zorgverleners. Indien je de restitutiepolis kiest krijg je tot 100% vergoeding van de marktconforme prijs. Kies je voor de naturapolis dan krijg je tot 75% vergoeding van de marktconforme prijs. VGZ heeft naast de basisverzekering een ruim assortiment aan aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan fysiotherapie of tandverzekeringen.

Hoe kan je deze zorgverzekering vergelijken?

Bekijk onze zorgvergelijker of VGZ de zorgverzekering is die in 2020 het beste aansluit op uw levensstijl op onze pagina: zorgpremie vergelijken. Hierin vul je jouw wensen in en de database erachter zoekt exact uit welk pakket het beste aansluit op jouw keuze’s en rangschikt vervolgens de zorgverzekeraars op prijs.

Contactgegevens VGZ zorgverzekering

  • Postadres:Coƶperatie VGZ, Postbus 445, 5600 AK Eindhoven
  • Telefoon: 0900-8490
  • Email: via de website, via de webchat.

Benieuwd of VGZ de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website