Ditzo zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Ditzo
Zorgpremie 2024
€ 141,50
per maand

De Ditzo zorgverzekering is een van de bekendste en de goedkoopste zorgverzekeringen met een vrije zorgkeuze! Deze zorgverzekeraar is onderdeel van ASR, één van Nederlands grootste verzekeraars en sinds een aantal jaar prominent aanwezig binnen de zorgverzekeringen. Ditzo heeft haar bekendheid verworven middels de ludieke commercials, die tijdens de zorgcampagne altijd breed worden uitgemeten zowel op radio als televisie.

Welke soort polis is de Ditzo zorgverzekering 2024?

De zorgverzekering van Ditzo is een zogeheten “combinatiepolis” hiermee kun je zelf bepalen naar welke zorgverlener of ziekenhuis je gaat voor een behandeling, wat wel zo prettig is. Wel is het zo dat hiermee slechts 100 procent van de marktconforme prijs wordt vergoed indien je gebruik maakt van een zorgverlener die niet onder contract staat van de zorgverzekeraar. Ditzo biedt naast deze combinatiepolis ook nog een naturapolis aan.

  • Naturapolis 141,50 euro per maand.
  • Combinatiepolis 158,90 euro per maand.

Wil jij direct de polis bekijken inclusief de aanvullende dekkingen, klik dan op deze link.

Ditzo heeft een drietal aanvullende zorgverzekeringen die je bij de basisverzekering kunt afsluiten, dit betreft de volgende polissen:

  1. ZorgGoed
  2. ZorgBeter
  3. ZorgBest

Hierin kun je zelf een selectie maken welk pakket het beste bij jou past voor de komende zorgperiode. Wens je een kleine aanvulling zoals een beetje fysiotherapie, anticonceptie en hulp in het buitenland. Dan heb je al voldoende aan de aanvullende polis ZorgGoed. Wens je toch net iets meer, dan kun je ook de overige twee pakketten bekijken en afsluiten. Wil je de gehele inhoud van de pakketten bekijken, dat kan via de volgende link direct op de website: Ditzo aanvullende pakketten vergelijken met alle andere verzekeraars

Hoe kun je Ditzo afsluiten?

Je kunt de Ditzo zorgverzekering afsluiten via onze zorgvergelijker. Deze geeft namelijk een actueel overzicht van de zorgverzekeraars die op dit moment het beste bij jou passen. Deze selectie wordt gemaakt door de keuzes die jij selecteert in het filter en is dus eigenlijk een advies op maat. Je kunt dus direct starten met je zorgverzekering vergelijken en bekijken of Ditzo tot jouw selectie behoort!!

Contactgegevens van Ditzo:

  • Postadres:Postbus 1059, 3700BB te Zeist.
  • Telefoon: 030-6997930
  • Whatsapp: 06-51677701
  • Email via website:Ditzo

 

 

Benieuwd of Ditzo de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website