FBTO zorgverzekering 2024

Basisverzekering
FBTO
Zorgpremie 2024
€ 131,95
per maand

FBTO, wat staat voor de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, is opgericht in 1956 en heeft inmiddels ruim 339.000 klanten onder zich. De FBTO zorgverzekering 2020 valt onder het grote Achmea, welke diverse labels aanbieden aan haar klanten zoals: Zilveren Kruis en De Friesland en Prolife.

Als één van de weinige verzekeraars, is er bij FBTO de mogelijkheid tot het aanzetten van modules in de aanvullende verzekering, bijvoorbeeld bij zwangerschap.

Welke soort polissen heeft de FBTO zorgverzekering 2024?

FBTO geeft haar klanten beide mogelijkheden namelijk een natura en een restitutiepolis, waarbij er onderscheid wordt gemaakt in de vrije zorgkeuze en een beperkte keuze. Indien men kiest voor de naturapolis dan krijgt met slechts 75% terug van de kosten, als men naar een zorgverlener gaat zonder contract van het gangbare tarief. Bij de restitutiepolis zal men 100% terug krijgen van het gangbare tarief.

  • FBTO Natura (online): vanaf € 131,95 per maand
  • FBTO Natura: vanaf € 147,45 per maand
  • FBTO Combinatie: vanaf € 153,95 per maand

FBTO heeft een veelvoud aan aanvullende polissen, dit doen zij middels modules welke je zelf kunt selecteren. Als je alle modules nader wilt bekijken; FBTO modules bekijken.

Hoe kun je deze zorgverzekering afsluiten?

Door het invullen van je gegevens in onze zorgvergelijker, geeft deze direct de adviezen in de resultaten over welke zorgverzekering bij je past. Komt FBTO er voor jou uit als beste of goedkoopste zorgverzekering, staat deze bovenaan in de lijst. Vervolgens klik je op; ‘vraag aan’ en je kunt direct binnen enkele minuten deze zorgverzekering afsluiten.

Bekijken of de FBTO zorgverzekering 2024 aansluit op jouw wensen start dan nu met je zorgverzekering vergelijken.

Contactgegevens FBTO

Benieuwd of FBTO de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website