HEMA zorgverzekering 2024

Basisverzekering
HEMA
Zorgpremie 2024
€ 141,75
per maand

HEMA bestaat straks 97 jaar en heeft in 2004, naast de producten waar we deze winkel van kennen, ook schadeverzekeringen. In 2013 zijn ze begonnen met het aanbieden van een zorgverzekering voor haar klanten. Iets dat wellicht interessant kan zijn op het moment dat je hier vaak komt! Ze bieden hiervoor een redelijk scherpe zorgpremie en je krijgt een korting van 10% op veel van je aankopen, indien je lid bent geworden van deze zorgverzekering.

De HEMA zorgverzekering, valt onder de vlag van Menzis, deze is de risicodrager van deze verzekering. HEMA heeft wel haar eigen klantenservice en behoud de online activiteiten in eigen beheer.

Welke polis biedt HEMA zorgverzekering 2024?

HEMA biedt de klanten een combinatiepolis, dit wil zeggen dat zij 100% zorg vergoeden bij de gecontracteerde zorgaanbieders. Ga je alsnog naar een andere en dus niet gecontracteerde zorgaanbieder dan vergoedt HEMA je 75% van het marktconforme tarief.  De kosten van deze basisverzekering in 2023 zijn:

  • Met een eigen risico van € 385- per jaar: 141,75 euro per maand.

Deze zorgverzekering heeft een aantal verschillende aanvullende polissen, bekijk deze hier: HEMA

Hoe kun je de zorgverzekering van HEMA afsluiten?

Via ZorgverzekeringWijzer kun je de zorgverzekering van HEMA vergelijken met alle andere aanbieders. De online zorgvergelijker geeft het advies, welke zorgverzekering het beste aansluit op jouw wensen. Indien dit voor jou betekent dat dit de zorgverzekering van HEMA is dan komt deze terug in het overzicht. U kunt dan via de knop “vraag aan” deze zorgverzekering online afsluiten en direct afsluiten.

Wil jij ook je zorgverzekering vergelijken? Gebruik dan nu direct onze zorgvergelijker om een goed inzicht te verkrijgen van de huidige markt en de potentiële besparingen.

Contactgegevens van deze aanbieder:

  • Contactadres: HEMA financial services B.V, NDSM-straat 10, 1033 SB, Amsterdam
  • Email via website: HEMA
  • Telefonisch via: 0900-4114114, enkel bij schade, niet voor vragen.

 

Benieuwd of HEMA de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website