Menzis zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Menzis
Zorgpremie 2024
€ 140,25
per maand

Één van de grootste Nederlandse zorgverzekeraars is Menzis zorgverzekering. Menzis is namelijk de tweede grootste zorgverzekeraar van Nederland! Met een klantenbestand van maar liefst 2 miljoen verzekerden is Menzis één van de succesvolste verzekeraars van Nederland. Het bedrijf mensen bestaat uit 3 zorgverzekeraars, Menzis, AnderZorg en Azivo. Ook beschikt Menzis over drie zorgkantoren die gehuisvest zitten in Groningen, Twente en Arnhem. Het totaal aantal medewerkers van Menzis ligt op ongeveer 2.500 medewerkers.

Welke polissen heeft Menzis voor de zorgverzekering van 2024

  • Basis voordelig, (budgetpolis),  140,25 euro per maand
  • Basis, (naturapolis), 146,75 euro per maand
  • Basis vrij, (restitutiepolis), 161,75 euro per maand

De aanvullende polissen kun je onderop deze pagina bekijken met een gedeeltelijke inhoud van deze pakketten, tevens kun je in de vergoedingen vergelijker uitgebreid selecteren welke aanvullende dekking je wenst in 2020 en deze vergelijken met alle andere zorgverzekeraars. Klik hier om de uitgebreide informatie over deze polissen te bekijken op de website van menzis.

Hoe kun je deze zorgverzekering afsluiten?

Je kunt direct starten met het vergelijken van je zorgpremie, om te bekijken of de Menzis zorgverzekering 2020 aansluit op jouw wensen als consument. Tevens kun je deze direct op ZorgverzekeringWijzer afsluiten met ook nog eens een extra collectiviteitskorting waardoor de zorgpremie toch nog iets gedrukt gaat worden. Heb je al een Menzis zorgverzekering, ook dan is het mogelijk om je aan te sluiten bij ons collectief, zodat je gebruik kunt maken van de extra kortingen.

Contactgegevens Menzis:

Benieuwd of Menzis de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website