InTwente zorgverzekering 2024

Basisverzekering
InTwente
Zorgpremie 2024
€ 149,00
per maand

Zorgverzekeraar inTwente is één van de jongste zorgverzekeraars en valt onder de vlag van DSW. Ze richt haar pijlen vooral op het gebied in de regio Twente om hier meer klanten te verkrijgen. De zorgpolis is nagenoeg gelijk aan die van DSW en hier kan men kiezen uit een aantal aanvullende opties om erbij te nemen voor 2024.

Welke polis is inTwente zorgverzekering 2024

De inTwente polis is een naturapolis, dit wil zeggen dat indien je zorgverzekeraar een contract heeft met de zorgverlener dit 100% vergoed zal worden. Hebben zij geen contract, dan vergoeden zij een deel van de behandeling. Bekijk daarom altijd vooraf of de zorgverzekeraar de behandeling dekt.

De premie voor de basisverzekering van inTwente bedraagt voor de zorgverzekering 2023: 137,25,- euro per maand, bij een eigen risico van 385 euro per jaar. De prijzen van de aanvullende verzekeringen zijn op dit moment nog niet bekend.

Bekijken of inTwente zorgverzekering bij jou past?

Middels onze zorgvergelijker kun je eenvoudig selecteren wat je wensen zijn voor het komende verzekeringsjaar. Zodra je deze gegevens in het filter heb aangegeven dan kun je de resultaten direct terugzien. De vergelijker ververst namelijk automatisch en zo zie je direct welke zorgverzekering het goedkoopste pakket heeft welke aansluit op jouw wensen.

Benieuwd of InTwente de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website