DSW zorgverzekering 2024

Basisverzekering
DSW
Zorgpremie 2024
€ 149,00
per maand

DSW heeft op dit moment 632.000 verzekerden en is één van de middelgrote zorgverzekeraars in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Schiedam. Deze zorgverzekeraar houdt zich voornamelijk bezig met de regio Zuid Holland. DSW heeft vooral de afgelopen jaren bekendheid gegenereerd, door altijd als eerste haar zorgpremie voor het komende zorgseizoen te presenteren op de vierde dinsdag van september. Is het dit jaar dat de DSW zorgverzekering 2024 het beste bij jou past?

Welke soort polis is de DSW zorgverzekering 2024?

Door de verscherpte richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit, heeft de restitutiepolis van DSW in 2018 de naam combinatiepolis ontvangen. Dit vanwege de werkwijze van DSW, daar ze niet meer uitkeren dan het gemiddelde maximum tarief, aan de niet gecontracteerde zorgverleners. Dit zou niet passen binnen de restitutiepolis waarin alle kosten die gedeclareerd worden zonder maximum uitgekeerd worden aan de zorgverleners. DSW heeft hierop gereageerd, dat het belachelijk is dat ze deze benaming wijzigen terwijl DSW al jaren dezelfde richtlijnen hanteert rondom deze polis en dit nooit is veranderd.

De prijs van de basisverzekering  in 2021 van DSW is 149,00 euro per maand.

DSW heeft een aantal aanvullende modules op de basisverzekering beschikbaar. De diverse pakketten bieden verschillende vergoedingen omtrent fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Het aanvullende pakket is al af te sluiten vanaf € 7,50 per maand. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd op de polis van de ouders.

Afwijkend eigen risico DSW zorgverzekering 2023

Zorgverzekeraar DSW heeft in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars een eigen risico van 375 euro per jaar, dit is een symbolisch bedrag omdat DSW een voorstander is van een eerlijkere verdeling van de zorgkosten tussen de chronische zieken en de gezonde mensen.

Klik hier om direct te starten met je zorgverzekering vergelijken om te zien of de DSW zorgverzekering 2024 bij jou past!

Contactgegevens van DSW

  • Postadres: ‘s-Gravelandseweg 555, 3119 XT, Schiedam
  • Telefoon: 010-2466466
  • Whatsapp: 06-22383906
  • Email: via website.

Benieuwd of DSW de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website