ONVZ Zorgverzekering 2023

Basisverzekering
ONVZ
Zorgpremie 2023
€ 134,00
per maand

ONVZ is een zorgverzekeraar met ongeveer 400.000 leden, een van de kleinere zorgverzekeraars maar wel een zelfstandige verzekeraar zonder winstoogmerk. ONVZ valt dus niet onder een van de grote verzekeraars zoals bijna alle andere, maar ze hebben zelf wel 2 sublabels namelijk PNOzorg en VvAA. De laatste vooral interessant voor artsen vanwege de collectiviteitskorting die men dan ontvangt waardoor de zorgpremie goedkoper uitkomt. Zoals u wellicht al heeft gezien is ONVZ vaak niet de goedkoopste zorgverzekering maar scoort wel als een van de hoogste onder de zorgverzekeraars op basis van klantbeoordelingen!

Wat voor soort polis is de ONVZ zorgverzekering 2023?

De basisverzekering van ONVZ 2022 is een restitutiepolis, dit wil zeggen dat u zelf kunt kiezen naar welke zorgverlener u gaat of welk merk medicijn u wilt nemen. U ontvangt van ONVZ een marktconforme vergoeding voor het gebruik hiervan. Let op de kosten van de ONVZ zorgverzekering 2020 zullen lager zijn via ZorgverzekeringWijzer, dit vanwege een exclusieve collectiviteitskorting!

De prijs van de polis in 2023 is: 142,50,- euro per maand gebaseerd op een eigen risico van 385,- euro en gebruik makende van onze collectiviteitskorting!

Zijn er nog bijzonderheden voor de ONVZ zorgverzekering?

Ja, bij eigenlijk alle zorgverzekeraars zijn de kinderen gratis meeverzekerd, zo ook op de aanvullende polissen echter bij het afsluiten van de Topfit en het Superfit pakket vraagt ONVZ een aanvullende bijdrage voor maximaal 2 kinderen.  Tevens hanteert ONVZ een medische selectie bij de afname van deze hoogste pakketten (Optifit,Topfit en Superfit en Tandpakket B,C,D), u dient dan een aanvullende vragenlijst in te vullen alvorens u geaccepteerd wordt. De zorgverzekeraar laat u op korte termijn weten of u wel al dan niet geaccepteerd bent voor deze polis.

Benieuwd of ONVZ de zorgverzekering is die in 2024 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2024!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website