ONVZ Zorgverzekering 2024

Basisverzekering
ONVZ
Zorgpremie 2024
€ 142,90
per maand

ONVZ is een zorgverzekeraar met ongeveer 400.000 leden, een van de kleinere zorgverzekeraars maar wel een zelfstandige verzekeraar zonder winstoogmerk. ONVZ valt dus niet onder een van de grote verzekeraars zoals bijna alle andere, maar ze hebben zelf wel 2 sublabels namelijk PNOzorg en VvAA. De laatste vooral interessant voor artsen vanwege de collectiviteitskorting die men dan ontvangt waardoor de zorgpremie goedkoper uitkomt. Zoals u wellicht al heeft gezien is ONVZ vaak niet de goedkoopste zorgverzekering maar scoort wel als een van de hoogste onder de zorgverzekeraars op basis van klantbeoordelingen!

Wat voor soort polis is de ONVZ zorgverzekering 2024?

ONVZ kent voor de zorgverzekering van 2024 twee verschillende polissen.

  • Bewuste Keuze Polis, (naturapolis) vanaf 142,90 euro per maand
  • Vrije Keuze Polis (combinatiepolis) vanaf 151,20 euro per maand

Let op dit zijn de prijzen bij een eigen risico van 385,- per jaar.

De Bewuste Keuze Polis is er dit jaar bijgekomen onder de vlag van ONVZ, dit was voorheen de polis die je kon vinden onder JAAAH. Dit was een label van ONVZ voorheen maar de klanten van JAAAH worden dit jaar dus ondergebracht bij ONVZ indien je geen overstap maakt naar een nieuwe zorgverzekeraar.

Kijken of deze polis aansluit op je wensen of wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Start dan nu met je zorgverzekering vergelijken.

Aanvullende pakketten ONVZ 2024

  • Voor de Bewuste Keuze polis kan men kiezen uit 2 aanvullende pakketten.
  • Voor de Vrije Keuze polis kan men kiezen uit 5 aanvullende pakketten.

Uiteraard zijn deze terug te vinden in onze zorgvergelijker.

Zijn er nog bijzonderheden voor de ONVZ zorgverzekering?

Ja, bij eigenlijk alle zorgverzekeraars zijn de kinderen gratis meeverzekerd, zo ook op de aanvullende polissen echter bij het afsluiten van de Topfit en het Superfit pakket vraagt ONVZ een aanvullende bijdrage voor maximaal 2 kinderen.  Tevens hanteert ONVZ een medische selectie bij de afname van deze hoogste pakketten (Optifit,Topfit en Superfit en Tandpakket B,C,D), u dient dan een aanvullende vragenlijst in te vullen alvorens u geaccepteerd wordt. De zorgverzekeraar laat u op korte termijn weten of u wel al dan niet geaccepteerd bent voor deze polis.

Benieuwd of ONVZ de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website