Stad Holland zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Stad Holland
Zorgpremie 2024
€ 155,25
per maand

De Stad Holland zorgverzekering 2024 is een zogeheten intermediair zorgverzekering. Dit wil zeggen dat de verzekeraar nauw samenwerkt met diverse verzekeringsadviseurs voor de verkoop van de producten die Stad Holland heeft. Uiteraard staat Stad Holland vooral in het teken van zorgverzekeringen. De zorgverzekeringen van klanten komen dan ook op de eerste plek bij de zorgverzekeraar. Door deze reden hebben al meer dan 110.000 verzekerden voor Stad Holland gekozen.

Door de nauwe samenwerking met de partner DSW Zorgverzekeraar streeft Stad Holland er naar om samen op het allerhoogste niveau te blijven. De werknemers van Stad Holland zijn onderverdeeld in twee teams, de polisadministratie en de schade afwikkeling en een team dat zich richt op de belangen van de zorgverleners.

Welke polis is de Stad Holland zorgverzekering 2024?

Stad Holland biedt haar klanten een zogeheten restitutiepolis voor de basisverzekering. Met deze polis kun je terecht bij de meeste zorgverleners, ze hebben ze bijna allemaal gecontracteerd. Zijn deze niet gecontracteerd, dan geven ze je een vergoeding van 100% van de marktconforme prijs voor deze behandeling.

Benieuwd of de Stad Holland zorgverzekering 2024 het beste bij u past? Ook deze verzekering kunt u direct afsluiten op ZorgverzekeringWijzer.nl! U kunt hieronder de aanvullende mogelijkheden bekijken die Stad Holland u te bieden heeft of u kunt deze zorgverzekering vergelijken met alle andere aanbieders van dit moment.

Hieronder kunt u de prijzen zien van de polis en de aanvullende verzekeringen van Stad Holland, uiteraard worden deze meegenomen in de zorgvergelijker waarmee u alle zorgverzekeringen direct met elkaar kunt vergelijken, uiteraard 100% onafhankelijk!

 

Benieuwd of Stad Holland de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website