VVAA zorgverzekering 2023

Basisverzekering
VvAA
Zorgpremie 2024
-
per maand

142,50VvAA is een Nederlandse zorgverzekering met hart voor de verzekerden. Een verzekering die midden in het hart van de gezondheidszorg opereert. De zorgverzekeraar is namelijk in dienst van meer dan 105.00 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. De aangeboden verzekeringen van VvAA Zorgverzekeringen zijn enkel beschikbaar voor VvAA leden.

Wat is VvAA?

VvAA betekent letterlijk; Vereniging voor Artsen Automobilisten. In de loop van de jaren is de dienstverlening van VvAA steeds meer uitgebreid. Hierdoor wordt de afkorting niet echt meer heel vaak gebruikt. De VvAA is een Nederlandse verzekering die zorgverzekeringen aanbieden aan werknemers uit de gezondheidszorg. Momenteel telt de verzekering meer dan 100.000 verzekerde en werken er meer dan 800 mensen. Bij de oprichting van de verzekeringsmaatschappij werd er vooral gericht op de autoverzekering van artsen, dierenartsen en tandartsen. Tegenwoordig biedt de maatschappij ook opleidingen en andere financiële diensten aan. Één hiervan is de zorgverzekering van VvAA.

 

Benieuwd of VvAA de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website