ZieZo zorgverzekering 2024

Basisverzekering
ZieZo van Zilveren Kruis
Zorgpremie 2024
€ 129,95
per maand

De ZieZo zorgverzekering 2024 is een product van Zilveren Kruis en dus onder de vlag van Achmea. Dit bedrijf heeft in totaal, met alle sublabels, een van meer dan 5,5 miljoen verzekerden. Echter weet ZieZo zich ook dit jaar te onderscheiden met de budget polis met een lage prijs waarmee ze zich vaak de goedkoopste zorgverzekering van Nederland kunnen noemen.

Welke soort polis is ZieZo zorgverzekering 2024?

De ZieZo zorgverzekering heeft voor het jaar 2023 een zogeheten “naturapolis” :

  • Naturapolis vanaf : 139,95

ZieZo heeft een zeer ruim assortiment aan aanvullende dekkingen van klein tot groot. Dit zorgt er al jaren voor dat deze zorgverzekeraar ieder jaar één van de goedkoopste polissen kan aanbieden. Je kunt namelijk bijna altijd een pakket vinden dat bij jou past, mede door het moederbedrijf Zilveren Kruis kunnen ze dit tegen scherpe tarieven aanbieden.

Wil je de uitgebreide pakketten nu zelf bekijken? Ga dan naar: aanvullende pakketten ZieZo zorgverzekering

Hoe kun je deze zorgverzekering vergelijken?

Je kunt eenvoudig via de pagina: zorgpremie vergelijken aangeven wat jij denkt nodig te hebben voor de zorgverzekering van 2024. Je kunt hier dan ook nog kiezen voor extra opties zoals buitenlanddekking of anticonceptiemiddelen. De database gaat razendsnel op zoek en verandert zodra jij iets hebt ingevoerd. Zo zie je altijd de resultaten actueel op je beeldscherm en zie je welke verzekeraar het goedkoopst is en het beste bij jou past. Bekijk daarom snel of dat voor jou dit jaar de ZieZo zorgverzekering is!

 

Benieuwd of ZieZo van Zilveren Kruis de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website