Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekering 2019

De zorgverzekering 2018 zal wederom duurder uitpakken dan het jaar ervoor, tijdens de jaarnota is bekend gemaakt dat de nominale zorgpremie, ofwel de rekenpremie voor de zorgverzekeraars, is gestegen met 72 euro per jaar.

DSW zal naar verwachting traditiegetrouw hun zorgpremie bekend maken op 26 september aanstaande, wat we veelal zien is dat de overige zorgverzekeraars de prijzen hanteren die in lijn liggen met DSW.

Eigen risico 2018
Het eigen risico 2018 maakt een stijging van 15 euro op jaarbasis naar 385 euro in totaal per persoon.
Basispakket 2018
Het definitieve basispakket 2018 zal ook tijdens Prinsjesdag gepresenteerd worden, wel kunnen wij al melden dat er een aantal wijzigingen plaats zullen vinden.
  • 12 behandelingen fysiotherapie voor patiĆ«nten met artrose van heup en knie.
  • Mogelijk uitbreiding van fysiotherapie voor patiĆ«nten met aandoeningen op de chronische lijst, het zou gaan om de eerste 20 behandelingen op te nemen in het basispakket.
  • Vitamine D, mineralen en paracetamol 1000 mg blijven in het basispakket ondanks eerdere berichtgevingen
  • Mogelijke afschaffing van de eigen bijdrage voor een ziekenhuisbevalling zonder medische noodzaak.
Zorgpremie alarm 2018
Op de hoogte gehouden worden wanneer alle zorgpremies van de zorgverzekering 2018 bekend zijn? Schrijf je dan nu in voor het zorgpremie alarm.

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.