50 euro cashback bij Menzis zorgverzekering

Cashback menzis

Menzis kwam begin deze maand met een cashback actie dat indien men een overstap zou maken naar de budgetpolis tot 20 december men 50 euro retour zou krijgen. Deze actie heeft Menzis verlengd tot en met 31 december. Een verlaging van de premie van 4,16 euro op uw zorgpremie per maand.

 

Menzis budgetpolis cashback

 

Menzis was dit jaar de eerste zorgverzekeraar met een zogeheten cashback actie. Wat is een cashback precies? Een cashback is een bedrag in dit geval van 50 euro welke menzis in 2014 zal storten naar de consumenten die dit jaar een overtap hebben gemaakt naar Menzis. Dit jaar lijken veel zorgverzekeraars dit voorbeeld te volgen door een daling van het aantal overstappers. Op deze manier proberen de zorgverzekeraars alsnog meer consumenten voor zich te strikken om hun targets te halen.

 

De cashback actie is alleen van toepassing op de Menzis budgetpolis en niet op de overige polissen van Menzis.

 

Heeft u uw zorgverzekering al gecontroleerd of u niet teveel betaald? Start direct met vergelijken met onze zorgvergelijker.

Last Updated on 5 februari 2020 by Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.