VGZ en Unive Zorgpremie 2016

VGZ zorgpremie

VGZ, de laatste grote verzekeraar, met meer dan 4.000.000 verzekerden, die haar premies nog bekend moest maken heeft dit gedaan. In tegenstelling tot de andere “grote” verzekeraars liet VGZ weten dat de premie voor de basisverzekering gelijk blijft behoudens de Budgetpolis (stijgt 4 euro per maand). Ook het label van VGZ Unive liet weten heeft laten weten de zorgpremie niet te laten stijgen voor het basispakket.

Aanvullende zorgverzekeringen VGZ en Unive:

De aanvullende verzekeringen van beide labels maken wel een stijging door van enkele euro’s per maand op de pagina’s van de verzekeraars komen alle ins en outs te staan van de aanvullende polissen,  zie ook:

Dan kunt u zien dat er voor de nieuwe leden van Unive bijvoorbeeld een korting van 10% geldt indien u deze afsluit en dat de zorgpremie van VGZ inkomensafhankelijk zal zijn voor 2016.

Het wachten morgen is nog op een overgroot deel van de andere verzekeraars en labels zoals ONVZ de prijzen van 2016 bekend maken. Vanaf morgen is het mogelijk om gebruik te maken van onze geheel vernieuwde zorgvergelijker die gelijk laat zien of uw huidige zorgverleners gecontracteerd zijn door de zorgverzekeraars in 2016. Eerder al kwam er naar voren dat er zorgverzekeraars zijn die de prijs tot wel 12 euro per maand ofwel 144 euro per jaar laten stijgen. Het is dan ook dit jaar meer dan ooit aantrekkelijk om de zorgpremie 2016 te vergelijken om te besparen op de kosten voor de zorgverzekering 2016!

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie