Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

CZ zorgverzekering vergelijken

CZ zet in op scherpe zorgpremie 2014

25 sep 2013

CZ zorgverzekering heeft gereageerd op het bericht van de consumentenbond dat de zorgverzekeraars de zorgpremie 2014 met 300 euro kunnen verlagen. CZ stelt dat het nog continu aan het berekenen is wat de zorgpremie van 2014 zou moeten gaan worden. Ze gaan proberen om de premie messcherp te houden en de goedkoopste zorgverzekering van 2014 te blijven van de grote zorgverzekeraars.  De hoogte van de zorgpremie zal halverwege november bekend gemaakt worden.

CZ zegt dat er ook een gevaar is om de zorgpremie dusdanig veel te verlagen, ze hebben dit jaar namelijk aardige winst gemaakt over beleggingen en teruggave van gemaakte kosten, totaal 297 miljoen euro. Dit had echter ook anders uit kunnen pakken voor CZ en dan zouden zij direct in de problemen zijn gekomen. Mede door dit beleid te volgen, scherp de zorg in te kopen en met zorg omgaan met de omzet kunnen ze de zorgpremie 2014 scherp houden.

CZ laat niet weten of zij de premie van de zorgverzekering 2014 gaan verhogen of verlagen dit houden zij nog in het midden. Hoe dit verder uit zal pakken nadat DSW in ieder geval het voorbeeld gegeven heeft door haar zorgpremie per maand met 7,50 euro te verlagen.

Uw zorgverzekering vergelijken, dat kan en schrijf u in voor het zorgalarm om een bericht te ontvangen indien de meeste zorgpremies 2014 bekend zijn!
 

Bron: CZ.nl

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.