Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

De amersfoortse zorgverzekering 2017

De Amersfoortse zorgpremie 2017 stijgt fors!

15 nov 2016

De zorgpremie bij zorgverzekeraar de Amersfoortse stijgt in 2017 met 9,55 euro per maand. Dat wil zeggen dat men bij een eigen risico van 385 euro uitkomt op een zorgpremie van 117,50 euro per maand voor het basispakket. Daarmee maakt het de vierde zorgverzekeraar van dit jaar die haar premies bekend maakt, echter heeft nog niemand zich kunnen houden aan de norm die is geschat door de regering op prinsjesdag namelijk de stijging van 3,50 euro per maand.

Een klein detail is dat de Amersfoorste een onderdeel is van verzekeraar ASR welke ook het label Ditzo in haar portefeuille heeft, wat kunnen we hier straks gaan verwachten van deze prijsvechter?

Welke soort polis is de Amersfoortse 2017?

De Amersfoortse heeft een volledige restitutiepolis, dit wil zeggen een 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners en 100% vergoeding van het marktconforme tarief indien zij hier geen contract mee hebben afgesloten. Het staat u dus geheel vrij om te kiezen naar welke zorgverlener u gaat.

Aanvullende polissen van de Amersfoortse 2017:

De Amersfoorste heeft in 2017 een drietal aanvullende polissen namelijk:

  • Compact, voor slechts 2,00 euro per maand
  • Basis, voor 19,50 euro per maand
  • Uitgebreid, voor 31,15 euro per maand

Voor een uitgebreid overzicht van de inhoud van de pakketten kunt u het beste onze pagina van de Amersfoortse zorgverzekering 2017 bekijken. Hier gaan we dieper in op de inhoud van de pakketten.

De Amersfoortste met korting afsluiten?

Ook de zorgverzekering van de Amersfoortse kunt u afsluiten via ZorgverzekeringWijzer met extra korting vanwege ons collectiviteit. Dit wil zeggen dat u enkel indien u afsluit via ons een korting kan krijgen van: 8 procent op de basisverzekering, 10 procent op de aanvullende zorgverzekering en 4 procent op de aanvullende tandenverzekering.  Vanaf 19 november kunt u starten met uw zorgpremie vergelijken.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.