Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ditzo zorgverzekering 2014

Ditzo is er bijna!

6 dec 2013

Ditzo kwam eergisteren met een mooie marketingstunt die tevens goed uitpakt voor het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis en professor Professor Rene Bernards met zijn onderzoek naar personalised medicine voor de DNA afwijkingen in tumorcellen. De videocampagne die daarop gestart werd is inmiddels massaal gedeeld en heeft er op dit moment al voor gezorgd dat er al 785000 euro gedoneerd gaat worden aan het onderzoek.

Oproep aan collega verzekeraars

Ditzo is de eerste zorgverzekeraar die op dit moment met een dergelijke actie gestart is en heeft haar collega verzekeraars opgeroepen hetzelfde te doen en het geld terecht te laten komen daar waar het echt nodig is. De zorgverzekeraars geven jaarlijks rond de 450 miljoen euro uit om hun marketingcampagnes te laten exploderen in de tijd dat men een overstap kan maken van zorgverzekering.  Op dit moment is ons nog niet bekend dat er een zorgverzekeraar het voorbeeld gevolgd heeft, wij hopen dat dit alsnog gaat gebeuren!

Steun de campagne en zorg dat die 1 miljoen euro naar het onderzoek gaat en bekijk het filmpje op: http://www.kijkkankerdewerelduit.nl

Ditzo zorgverzekering 2014

Ditzo komt tevens erg goed de bus als zorgverzekeraar voor 2014 en is een van de meest afgesloten polissen van dit moment van zorgverzekeringwijzer.nl, heeft u al gekeken of u kunt besparen op uw zorgverzekering? Maak dan nu direct gebruik van onze vergelijker en vergelijk uw zorgverzekering.

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.