Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

DSW zorgverzekering

DSW maakt als eerste zorgpremie 2012 bekend

27 sep 2011

Zoals naar verwachting heeft DSW zorgverzekeraar weer haar naam waargemaakt en als eerste wederom haar premies bekend gemaakt.

Zij verhogen de zorgpremie met 36 euro, ongeacht of u collectief of individueel verzekerd bent, wat uitkomt op een jaarpremie van 1230 euro met een maandelijkse termijn van 102,50 per maand.

Dit is mede mogelijk gemaakt doordat het eigen risico verhoogd is door de overheid, anders had de premie gerust nog 20 a 30 euro duurder uit kunnen vallen, aldus een zegsman van DSW. De verhoging is volgens DSW te wijten aan een toename van de zorgkosten, ondanks de beperkingen in het basispakket.

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.