Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

just zorgpremie 2019

Just van CZ toont zorgpremie 2019

12 nov 2018

Just is het nieuwe label van CZ, daar waar je deze vorig jaar nog kon afsluiten als CZ direct hebben ze deze verzekering voor 2019 een nieuwe naam gegeven. Deze verzekeraar heeft vandaag, de laatste dag van de bekendmaking gekozen om de premie te tonen van 113,20 euro. Deze naamswijzigingen brengt dus een premiestijging met zich mee van 7,75 euro per maand.

Welke soort polis is Just?

De Just zorgverzekering 2019 is een budgetpolis, indien je dus gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener, dan betalen zij slechts 65% van wat zij een marktconforme prijs vinden. Het is dus erg belangrijk om uit te zoeken of de zorgverleners waar jij gebruik van maakt aangesloten zijn bij deze verzekeraar om vervelende situaties te voorkomen.

Eigen risico van Just

Je kunt bij deze verzekeraar kiezen voor 3 prijzen voor het eigen risico namelijk 385, 685 en 885. De maximale korting die je kunt krijgen is 17,50 euro per maand op de basisverzekering van Just.

Aanvullende polissen Just

Just heeft slechts 2 aanvullende pakketten omdat ze het zo basic mogelijk willen houden namelijk de:

  • Just live: een aanvullend pakket met fysiotherapie, werelddekking en spoedeisende mondzorg en extra kraamzorg, dit pakket kost je 6,50 euro per maand.
  • Just Smile: een tandartsdekking waarbij je 75% vergoeding krijgt tot 250 euro per jaar, let op deze kost je 8,20 als je onder de 30 bent en hierboven kost deze 10,20 euro per maand.

Bekijk hier de inhoud van deze pakketten op de website van Just zorgverzekering,

Just zorgverzekering 2019 vergelijken?

Ben jij nieuwsgierig of Just de zorgverzekering is die aansluit op je wensen? Je kunt vanaf vanavond alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken daar dan alle zorgpremies voor 2019 bekend zijn gemaakt. Klik hier om te starten met het maken van de vergelijking van de zorgpremies 2019.

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.