Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

OHRA sterk

OHRA Sterk

27 nov 2012

OHRA Sterk zorgverzekering

OHRA is haar campagne langzaam begonnen dit jaar, maar knallen er direct in met een nieuwe internet zorgverzekering binnen hun eigen merk. OHRA Sterk is de naam van dit product en het bevat de meest gevraagde aanvullende verzekeringen. Zo bestaan er twee aanvullende pakketten:

OHRA Sterk

9 fysiotherapie behandelingen en een vergoeding voor de niet spoedeisende buitenlandse hulp, voor slechts €5,40 per maand.

OHRA Sterk Extra

 • 18 behandelingen fysiotherapie
 • € 250,- vergoeding vaccinaties voor het buitenland
 • € 200,- vergoeding anticonceptie materiaal
 • Volledige dekking niet spoedeisende buitenlandse hulp.

Dit pakket kunt u als aanvulling nemen op uw OHRA Sterk basisverzekering voor slechts € 16,50 per maand.

Wilt u graag een aanvullende tandverzekering? Ook dit is mogelijk bij OHRA Sterk, dit pakket Tand Sterk kost slechts € 9,25 en bevat de volgende onderdelen:

Vergoeding  van 75% tot maximaal € 250,- voor de volgende tandheelkundige behandelingen door een tandarts of mondhygiënist van het gebit:

 • Consulten
 • Gaatjes vullen
 • Gebitsreiniging
 • Kiezen trekken
 • Röntgenfoto
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Verdoving

Er wordt geen vergoeding verstrekt voor onder andere tanden bleken, orthodontie, kronen en bruggen en abonnementskosten voor de tandarts. 

OHRA Sterk komt daarmee als internetverzekeraar zeer voordelig uit omdat dit veelal aansluit op de wensen van de consument op dit moment. U kunt uw zorgverzekering vergelijken en bekijken of dit pakket ook aansluit bij uw wensen van 2013! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.