Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

3 dagen switchen zorgverzekering

U heeft nog drie dagen om uw zorgverzekering te vergelijken

29 dec 2013

Met nog drie dagen op de kalender alvorens het nieuwjaar gaat beginnen en de overstapperiode van de zorgverzekering ten einde gaat komen. Tijd om een balans op te maken tussendoor na meer dan honderdduizend vergelijkingen via onze zorgvergelijker.

Er zijn nog maar een aantal dagen over om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Er is dit jaar een hoop veranderd op het gebied van zorgverzekeringen. De premies zijn opnieuw flink omlaag gegaan en meer zorgverzekeraars bieden een naturapolis aan. In het geval van een naturapolis kun je slechts terecht bij zorgaanbieders waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Doorgaans liggen de maandelijkse zorgremie van een naturapolis een stuk lager dan de zorgpremies van een restitutiepolis.

Als je echt geld wilt besparen, kun je voor een selectiefpolis kiezen. Steeds meer zorgverzekeraar bieden ook een selectiefpolis aan waarbij slechts zorg afgenomen kan worden bij een kleine lijst zorgaanbieders. Zowel de naturapolis als de selectiefpolis zijn een stuk populairder dan vorig jaar bij de Nederlanders die van zorgverzekeraar switchen. Meer dan de helft van de overstappers kiest voor een naturapolis en bijna één op de tien overstappers kiest voor de nog goedkopere selectiefpolis.

De aanvullende zorgverzekeringen verliezen daarentegen aan populariteit. De premies van de aanvullende zorgverzekeringen bleven vrijwel gelijk of werden zelfs iets duurder.

Nog drie dagen voor het mediaspektakel weer ten einde zal geraken, heeft u al een keuze gemaakt? Niet? Start dan snel met het vergelijken van uw zorgverzekering middels de zorgvergelijker

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.