Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

vgz zorgpremie 2019

VGZ laat milde stijging zien in zorgpremie 2019

10 nov 2018

Zorgverzekeraar VGZ heeft ook vandaag haar zorgpremie publiekelijk gemaakt, de prijs van de zorgpremie stijgt met 4,75 euro per maand. Dit lijkt een beetje in lijn te liggen met de zorgpremie die Menzis al eerder vandaag naar buiten bracht en in een veel eerder stadium al zorgverzekeraar DSW.  Eerder deze week zagen wij namelijk al CZ met een forse stijging van 8,75 euro per maand, meer in de richting zoals is verteld tijdens Prinsjesdag, gelukkig lijkt nu enigszins bespaard te blijven.

Welke polissen heeft VGZ in 2019:

  • Ruime keuze (naturapolis), vanaf 120,95 euro per maand
  • Eigen keuze (restitutiepolis), vanaf 126,95 euro per maand

Sublabels van zorgverzekeraars VGZ

VGZ is een van de grootste zorgverzekeraars op dit moment, zij hebben enkele sublabels onder zich hangen waaronder het UMC, IZA, Bewuzt, IZZ, Zekur en United Consumers. Enkele van deze hebben ook vandaag de prijs aan het publiek laten zien:

  • IZA naturapolis, vanaf 119,70 euro per maand
  • IZA restitutiepolis, vanaf 124,75 euro per maand
  • IZZ naturapolis, vanaf 120,95 euro per maand
  • IZZ restitutiepolis, vanaf 125,95 euro per maand
  • UMC zorgverzekering , vanaf 105,95 euro per maand (dit is inclusief de collectiviteitskorting als u werkzaam bent in een van de acht UMC’s. Bent u dit niet dan kunt u ook gebruik maken van deze zorgverzekering echter betaald u dan 116,43 euro per maand.
  • United Consumers, naturapolis, vanaf 108,85 euro per maand, klik hier voor meer informatie over de polis van united consumers
  • United Consumers, restitutiepolis, vanaf 114,25 euro per maand, klik hier voor meer informatie over de polis van united consumers

Wachten met overstappen?

Op dit moment zijn wij achter de schermen druk  bezig met het inladen van alle data van de polissen, ook wachten wij nog op enkele zorgverzekeraars die hun premies nog bekend moeten maken voor 12 november. Het is dus verstandig om nog heel even te wachten met het vergelijken van je zorgverzekering.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.