Salland en Zorgdirect zorgpremie 2019

Zorgdirect 2022

Ook verzekeraar ENO heeft vandaag uitgekozen om de zorgpremie 2019 publiekelijk te maken, waarbij we ook weer een forse stijging zien voor het online label Zorgdirect van bijna tien procent met 11,40 euro per maand! De prijs van de Salland zorgverzekering zal stijgen met 5 euro per maand.

Welke polissen heeft deze verzekeraar?

  • Zorgdirect zorgverzekering, vanaf 124,90 euro per maand
  • Salland zorgverzekering, vanaf 106,90 euro per maand.

Het grote verschil tussen deze polissen zijn opmerkelijk daar Salland enkel voor de mensen beschikbaar is die in deze regio wonen, waardoor de zorg gerichter en goedkoper kan worden ingekocht. Consumenten die ook graag bij alland verzekert willen zijn komen dus ten alle tijden uit bij Zorgdirect als u niet binnen de geselecteerde postcode woont.

Wat gaan de overige polissen doen?

Het is nog heel even wachten op het antwoord van Zilveren Kruis wat zij met de prijs van de zorgpremie 2019 gaan doen, de stijging lijkt echter op het algemene vlak minder snel door te schieten zoals geraamd was met hier en daar enkele uitschieters zoals zorgdirect met 11,40 euro per maand maar ook een Menzis met maar 3 euro stijging. De overige zorgverzekeraars hebben ook nog een aantal goedkope polissen in hun bezit zoals Ditzo, anderzorg, Zekur wij verwachten dat deze net als altijd op de laatste dag en soms zelfs 1 minuut voor 12 naar buiten zullen komen op 12 november.

Na 12 november heeft u tot 31 januari de tijd om te starten met uw zorgverzekering te vergelijken en een overstap te maken naar een nieuwe zorgverzekeraar.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie