Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ZorgverzekeringWijzer

Zorgverzekering 2014

2 jan 2013

We hebben de drukte weer gehad en we hebben kunnen zien dat Nederland massaal overgestapt is naar de zogeheten internetverzekeraars. Dit leverde voor veel consumenten een enorme besparing op, welke op kon lopen tot wel tientallen euro's per jaar. Hoe het verder zal gaan in 2014, dat zal nog even afwachten zijn. Er zijn bronnen die voorspellen dat de kosten voor de zorgverzekering nog meer zullen stijgen, andere verwachten een daling. 

Het basispakket van 2014 zal op Prinsjesdag bekend gemaakt gaan worden door de regering. Uiteraard kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wat er het komende jaar weer zal gaan veranderen. De rollator terug in het basispakket? Het dieet weer eruit of stoppen met roken er weer uit? Moet de consument gaan betalen voor het huisartsenbezoek? Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u zo spoedig mogelijk het laatste nieuws te brengen, ook voor de zorgverzekering van 2014! 

Wij verwachten zelf dat er meer aanbieders gaan komen van de zogeheten internetzorgverzekeraars in 2014, die u tegen scherpe tarieven kunt afsluiten. Meerdere grote aanbieders zullen hierop anticiperen om hun concurrentie bij te blijven. Vaak in combinatie met een verhoogd eigen risico zal dit in 2014 ook een besparing op kunnen leveren. Er zullen nog meer consumenten gaan overstappen doordat ze zien en horen van vrienden en/of collega's dat deze dit jaar veel hebben kunnen besparen op hun zorgverzekering door middel van het vergelijken van hun zorgverzekering.

 

We houden u op de hoogte!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.