Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ZorgverzekeringWijzer

Zorgverzekering vergelijken, de consument gaat voor goedkoop!

1 dec 2013

Ondanks de negatieve berichtgevingen over de nadelige punten die de “budgetverzekeringen” kunnen hebben lijkt de consument dit toch de voorkeur te geven. Zorgverzekeringwijzer.nl bekeek de statistieken, ruim 55000 vergelijkingen, en kwam tot de conclusie dat men toch lijkt te kiezen voor minimale uitgaven in plaats van dat zij bewuste keuzes maken. Het merendeel van de consumenten kijkt vooral naar de prijs van de zorgverzekering in plaats van de kwaliteit die ze ervoor terug krijgen, echter kunnen deze consumenten bedrogen uitkomen indien ze kosten maken bij een zorgaanbieder waar ze geen contracten mee hebben, “ aldus Rob de Graaf van zorgverzekeringwijzer.nl

Budgetverzekeraars:

Naast dat wij de afgelopen jaren een natura, restitutie en combinatiepolis konden kiezen komt daar dit jaar de budgetpolis bij. De zorgverzekeraars hebben hiermee een nieuw pakket gecreëerd  waar de consument “verplicht” wordt om naar een zorgaanbieder te gaan waar zij een contract mee hebben. Doen zij dit niet dan zullen de kosten in het slechtste geval tot 60% van de geldende tarieven vergoed worden, wat betekent dat indien u een buikoperatie moet ondergaan waarbij de kosten al snel naar de 20.000,- euro kunnen oplopen u dus 8000,- euro voor uw eigen rekening moet nemen! De consumenten lijken zich hier niet altijd bewust van te zijn, vandaar de extra waarschuwing.

Zorgverzekering vergelijken:

De budgetpolis lijkt dus een aanwinst voor de jonge gezonde consumenten die hier voor kiezen. Echter is het zo dat voor een paar euro meer de consument een ruimere dekking kan hebben en zo op de lange termijn kosten kan besparen. De zorgverzekering vergelijken is dan niet binnen 1 minuut een beslissing maken, de consument zou na het maken van de vergelijking de polissen moeten bekijken of dit echt is wat zij willen. Op die manier zal de consument behoed worden van vragen en kosten achteraf. Op zorgverzekeringwijzer.nl kan men eenvoudig een keuze maken in de zorgverzekering die exact aansluit op hun levensstijl, de uitkomsten zijn 100% onafhankelijk. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.