Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding hulpmiddelen gehoor 2019

Hulpmiddelen gehoor algemeen

Voor mensen die slechthorend of doof zijn, bestaan diverse hulpmiddelen. Een bekend hulpmiddel is het hoortoestel. Een hoortoestel wordt achter het oor geïmplanteerd of wordt bij het oor gedragen. Het doel van een hoortoestel is, om iemand die slechthorend of doof is gesprekken en geluiden beter te laten verstaan. Een hoortoestel vangt door een microfoon geluiden op en bewerkt deze, hierna wordt het geluid doorgegeven aan het oor/gehoorzenuw. Een hoortoestel wordt door een audicien per persoon verschillend afgesteld, dit is afhankelijk van het gehoorverlies van iemand. Een audicien is gespecialiseerd op het gebied van audiologische apparatuur.

Vergoeding hulpmiddelen gehoor

Onder bepaalde voorwaarden wordt er een vergoeding verstrekt vanuit de basisverzekering van je zorgverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden van je zorgverzekering om vast te stellen op welke vergoeding je mogelijk recht hebt. Voor deze vergoeding geldt een eigen bijdrage en het eigen risico.

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!
Vergoeding hulpmiddelen gehoor 2019 scoort gemiddeld: 8 2,4 5

Gemiddelde beoordelingBeste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.