Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding logopedie 2019

Wat is logopedie?

Logopedie is gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg. Logopedie is de zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, taal, spraak, gehoor en slikken. De logopedist behandelt stoornissen op het gebied van communicatie. Daarnaast houdt de logopedist zich bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. 

Logopedisten werken in een eigen praktijk, het onderwijs, een audiologisch centrum, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen of in instellingen voor gehandicapten. Een logopedist kan ook worden ingeschakeld als er sprake is van slikproblematiek of hij/zij treedt op als stemtherapeut voor zangers, toneelspelers of bijvoorbeeld leraren. Logopedie wordt tegenwoordig vaak gebruikt bij prematuur geboren kinderen, om de slikfunctie te onderzoeken en adviezen te geven, op welke manier het prematuur geboren kind het beste kan drinken. 

Vergoeding logopedie

Logopedie wordt door de zorgverzekeraar vanuit het basispakket vergoed. 

 

 

 

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!
Vergoeding logopedie 2019 scoort gemiddeld: 12 2,8 5

Gemiddelde beoordelingBeste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.