Aevitae zorgverzekering 2021

Basisverzekering
Aevitae (VGZ)
Zorgpremie 2024
-
per maand

Aevitea is een Nederlands volmachtbedrijf dat gespecialiseerd is in zowel collectieve als geïndividualiseerde werknemers en werkgeversvoorzieningen. De verzekeraar Aevitea zorgverzekering levert zowel de consument als de ondernemingen en instellingen uit Nederland hun maatwerk.

De Aevitae zorgverzekering 2021

De zorgverzekering die aangeboden wordt door Aevitea biedt de verzekerde een aantal voordelige en unieke voordelen. Zo kan de verzekerde, buiten een basisverzekering om, kiezen uit 3 pluspakketten; Plus, Top en VIP. Daarnaast kan de verzekerde ook nog kiezen uit drie aanvullende tandarts verzekeringen. De tandarts verzekeringen bieden allen op hun beurt een zeer ruime vergoeding.

Plus

Het Plus pakket is de voordeligste aanvullende verzekering van Aevitae. Verwacht je weinig kosten maar wil je toch een tegemoetkoming in de kosten van bijvoorbeeld; fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of sport medische consulten, dan is het pluspakket een verstandige keuze.

Top

Wil je de zekerheid van een uitgebreide dekking maar niet meer betalen dan nodig is? Met het Aevitae Top pakket profiteert je van een complete verzekering tegen een redelijke prijs. Zo heb je bijvoorbeeld een vergoeding voor de eigen bijdrage voor geneesmiddelen, orthodontie voor kinderen, extra vergoeding voor fysiotherapie, vergoeding eigen bijdrage kraamzorg.

 

Aanvullende tand verzekering;

Bij de aanvullende tand verzekering is alles verzekerd (met uitzondering van tanden bleken en implantaten plaatsen). De verzekerde kan zelf het maximum kiezen op jaarbasis waarna Aevitea deze gekozen kosten dekt. Hierdoor weet de verzekerde precies waar hij aan toe is.

Benieuwd of Aevitae (VGZ) de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website