DSW verlaagt de zorgpremie!

DSW zorgpremie 2014

DSW verlaagt nu alvast de prijs voor de zorgverzekering 2014

Naar aanleiding van een bericht eerder op de dag volgt er een respons, DSW zorgverzekering de trendsetter op het gebied van het bekend maken van de zorgpremie komt vandaag alvast met het verlagen van de zorgpremie voor de rest van 2013. De zorgverzekeraar geeft hiermee het signaal af dat de premie verlaagd kan worden met 12 euro  en laat haar klanten daardoor in plaats van 102.50 slechts 98,50 euro betalen voor de laatste drie maanden! DSW geeft ook aan aanstande dinsdag haar premie bekend te maken voor de zorgverzekering van 2014

Dsw zorgverzekering 2014 blijft hiermee een trendsetter, enkele jaren geleden startte deze al met het als eerste bekend maken van de zorgpremie en lijken hiermee wederom een signaal af te geven naar de andere zorgverzekeraars dat de premie voor 2014 goedkoper zou kunnen.

Minister Schippers van Volksgezondheid heeft dit jaar ook al een aantal keer laten merken dat de premie van de zorgverzekeringen goedkoper zou kunnen, mede door de marktwering en door het huidige beleid van het kabinet door het verhogen van het eigen risico 2014 naar 360 euro per persoon. Dit resulteert vooralsnog in een extra prijsdaling wij zijn dan ook erg benieuwd welke zorgverzekeraar dit voorbeeld zal gaan volgen en tevens haar prijzen zal gaan laten dalen. DSW geeft hiermee wel het voorbeeld van hoe de marktwering zou moeten zijn, na het open stellen van het zorgstelsel in 2006 hebben we nog geen dergelijke acties gezien van zorgverzekeraars, dit lijkt een mooie opening voor de rest om echt een competetieve markt te starten op het gebied van de zorgverzekeringen en de markt echt open te breken en de premies daadwerkelijk te laten dalen.

Binnenkort dus meer nieuws, wilt  u op de hoogte blijven, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief en wij zullen zodra de prijzen van het basispakket 2014 bekend zijn u op de hoogte stellen van de actuele stand van zaken.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.