Natura Selectief de nieuwe VGZ basisverzekering voor 2014

Natura Selectief basisverzekering

Afgelopen dinsdag maakte zorgverzekeraar VGZ de zorgpremies bekend van de natura en restitutiepolis. Vandaag is ook de zorgpremie van de nieuwe derde variant bekend gemaakt, de VGZ Natura Selectief polis.

De maandelijkse kosten voor deze nieuwe basisverzekering komen op €91,95 per maand. Dit is €4 goedkoper dan de naturapolis die maandelijks €95,95 kost. Wanneer u kiest voor een vrijwillig eigen risico dalen de premiekosten. Er is hierbij keuze uit €100 tot maximaal €500 vrijwillig eigen risico. Dit levert een maandelijks voordeel op van €3 tot maximaal €15 euro. Bij een eigen risico van in totaal €860 (€360 verplicht + €500 vrijwillig) komen de maandelijkse premiekosten op €76,95.

VGZ kan deze polis goedkoper aan bieden doordat verzekerden met deze polis meer zelf regelen zoals herhaalrecepten via een online apotheek. Daarnaast hebben verzekerden bij deze polis online contact met VGZ, keuze uit gecontracteerde zorgaanbieders en ontvangen 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgaanbieders.

Hier leest u alles over de natura en restitutiepolis en de aanvullende verzekeringen van VGZ voor 2014.

Last Updated on 5 februari 2020 by Frans Kooning