Budgetverzekeraars komen met premie 2015

Budgetpolissen

De budgetverzekeraars Zekur, Anderzorg en CZdirect hebben vandaag op de laatste dag hun zorgpremie 2015 bekend gemaakt. Alle drie de verzekeraars stijgen in hun zorgpremie, maar Anderzorg lijkt opmerkelijk genoeg de goedkoopste zorgverzekering van het jaar 2015 te zijn (let wel met het hoogste eigen risico.)

Zekur zorgpremie 2015

Zekur, onderdeel van Unive komt met een stijging in haar zorgpremie 2015 van € 2,25 per maand. De premie gaat van € 80,25 naar € 82,50 per maand.

Zekur heeft voor 2015 twee varianten van de basisverzekering beschikbaar:

  • Gewoon Zekur (budgetpolis) = € 82,50 per maand
  • Gewoon Zekur vrij(restitutiepolis) = € 100,80 per maand

Deze kunnen worden afgesloten in combinatie met 1 aanvullende verzekering, zoals Extra Zekur, welke voor € 27 per maand afgesloten kan worden.

Bekijk de pagina Zekur zorgverzekering 2015 voor meer informatie.

Anderzorg zorgpremie 2015

Anderzorg is een onderdeel van Menzis. Zij lijken de goedkoopste zorgverzekering voor het jaar 2015 te zijn. Echter komen zij ook met een stijging in de zorgpremie van € 86,25 naar € 93 per maand. Dit is een stijging van € 6,75 per maand. Overigens  kost deze zorgverzekering met een eigen risico van € 875,- per jaar slechts € 66,- per maand.

Anderzorg kan worden afgesloten met een drietal aanvullende polissen waarbij er zelf gekozen kan worden wat er in het aanvullende pakket moet zitten.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Anderzorg zorgverzekering 2015

CZdirect zorgpremie 2015

CZdirect, onderdeel van zorgverzekeraar CZ staat bekend als een zorgverzekeraar die ook ieder jaar een scherpe premie heeft. Dit jaar staat de premie op €91,15 per maand. Dit is een stijging van € 4,20 per maand. Voor de basisverzekering met het hoogste eigen risico komt deze in 2015 uit op € 68,20 per maand.

CZ heeft een drietal aanvullende polissen beschikbaar voor 2015. U kunt deze bekijken op CZ zorgverzekering 2015 pagina.

Wat is een budgetverzekering precies en wat zijn de maximale vergoedingen bij niet gecontracteerde zorg?

Voor een uitgebreid overzicht van de hoogte van de maximale vergoedingen van niet gecontracteerde zorg binnen de budgetpolis kunt u naar de pagina: wat is een budgetpolis.

Welke verzekeraars zijn er nog niet?

Het is nog wachten op een aantal verzekeraars die ook een scherpe premie bieden voor 2015 waaronder Ditzo en Bewuzt. Zij moeten de prijs uiterlijk voor 23:59 bekend hebben gemaakt. De laatste polissen zullen vannacht verwerkt worden in de vergelijker en daarna kunt u optimaal gebruik maken van de zorgvergelijker. Vergelijken kan u dit jaar veel geld opleveren door de wijzigingen binnen de polissen!

Last Updated on 10 september 2020 by Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.