Stad Holland zorgpremie 2016 stijgt 3 euro per maand.

Zorgpremie Stad Holland

Het wachten gaat worden beloond, na meer dan vijftig dagen komt de volgende zorgverzekeraar naar buiten met haar premie. Weliswaar de dochter van zorgverzekeraar DSW maar wellicht het startschot voor de andere zorgverzekeraars om de premie naar buiten te brengen zo voor het weekend. Hierbij de stad holland zorgpremie 2016:

Vrijwillig eigen risico per jaarKorting per jaarKorting per maand
€ 100,-€ 48,-€ 4,-
€ 200,-€ 96,-€ 8,-
€ 300,-€ 144,-€ 12,-
€ 400,-€ 192,-€ 16,-
€ 500,-€ 276,-€ 23,-

Bron: Stad holland

Stijging zorgpremie 2016

Het kon ook natuurlijk niet anders dan dat Stad Holland haar zorgpremie zou laten stijgen, daar DSW het signaal al geruime tijd geleden heeft afgegeven met een stijging van de zorgpremie. Een dergelijke stijging van 36 euro op jaarbasis is mede binnen de perken gebleven door het gebruik van de reserves van de zorgverzekeraar. Wat wel opmerkelijk is, is dat de stijging 9 euro minder is dan die van moederbedrijf DSW, hoe gaan de andere zorgverzekeraars hier straks mee om, wij zijn erg benieuwd!

Enkele speerpunten van Stad holland zorgverzekering:

  • Volledige keuzevrijheid van de zorgverleners.
  • Geen voorschot van de behndeling, bijna alle zorgverleners zijn gecontracteerd.
  • Korting bij betaling per kwartaal, halfjaar en jaar, respectievelijk 0,5 – 1- 2 %.

Bekijk de aanvullende pakketten van Stad Holland zorgverzekering 2016

Kijken of Stad Holland het beste bij u wensen aansluit? Dat kan vanaf 19 November op het moment dat alle zorgverzekeraars haar premies bekend gemaakt hebben. Vanaf dat moment raden wij u aan te starten met uw zorgpremie vergelijken.

Bekijk ook: DSW zorgpremie 2016

 

Last Updated on 10 maart 2020 by Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.