De Amersfoortse biedt combikorting AOV en zorg

Combikorting AOV en zorg

Bent u zelfstandig ondernemer? Verzekeraar De Amersfoortse heeft speciaal voor ondernemers de Doorgaanverzekering samengesteld: een combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en een zorgverzekering. Met deze verzekering bent u uitgebreid verzekerd voor zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid, terwijl u ook nog eens geld bespaart. 

Een combinatie tussen deze twee verzekeringen is niet onlogisch, aangezien het bij beide om de gezondheid van één persoon gaat. Wanneer men gezondheidsklachten heeft valt dit vaak onder zorg, maar zodra men langdurige gezondheidsklachten ervaart die werken onmogelijk maken valt dit onder uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook als het om dezelfde soort klachten en bijbehorende behandelingen gaat, wordt dit alsnog vanuit verschillende verzekeringen betaald. Het doel van de Doorgaanverzekering is om deze verzekeringen beter met elkaar te laten communiceren, zodat overlap en onlogica worden voorkomen. Verzekeringsadviseur Geijsel Kroon beheert 2 succesvolle vergelijkingssites, één voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOVergelijken.nl) en een zorgvergelijkingssite (ZorgverzekeringWijzer.nl). Echter vanwege de structuur van bovenstaande en andere websites komt dit unieke product hier onterecht niet bovendrijven. Dat verdient het niet, omdat het voor loyale relaties van de Amersfoortse een uitstekende oplossing is.

De Doorgaanverzekering voor ondernemers biedt volgens De Amersfoortse de beste AOV en een goede zorgverzekering aan met vrije zorgkeuze. Door deze twee verzekeringen samen te brengen wordt het voor u een stuk eenvoudiger gemaakt. Omdat de financiering beter op elkaar zal zijn afgestemd, bespaart u kosten en verbetert bovendien de dienstverlening. Zo kunt u rekenen op persoonlijke zorg en extra vergoedingen. De Doorgaansverzekering streeft ernaar dat u gezond blijft, gezond wordt en (weer) gezond kunt doorgaan met uw werk door middel van uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie, psychologische hulp en zelfs voor meer zorg bij u thuis (wanneer nodig).

De Amersfoortse biedt als enige verzekeraar van Nederland deze ‘alles onder één verzekering’ aan en is zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Daarnaast geeft men mooie kortingen zoals 5% korting op de AOV, 10% korting op de basisverzekering Zorg, 15% korting op de aanvullende verzekering Zorg en 4% korting op de tandartsverzekering. Deze kortingen zijn ook van toepassing op overige gezinsleden. Bij het nieuw afsluiten van de Doorgaanverzekering krijgt u bovendien ook nog eens tot 30% korting op de premie, waardoor in sommige gevallen de korting kan oplopen tot wel 45%. Premies voor de basisverzekering lopen van €80,75 tot €105,75, afhankelijk van het gekozen eigen risico. Premies voor de aanvullende verzekering gekoppeld met de Doorgaanmodule lopen op tot €48,41 per maand. Bereken hier uw premie.

Wat valt er nu precies onder deze zogenaamde Doorgaanmodule? Denk aan een volledige vergoeding voor fysiotherapie, een vrije keuze in de behandelend arts of het ziekenhuis en ook de gezinskorting kan een mooie bijkomstigheid zijn. Onder ‘gezond blijven’ vallen bijvoorbeeld de griepprik (100% vergoeding) en ‘Mindfulness of Act’ (waarvan €500,- per jaar wordt vergoed). Onder ‘gezond worden’ vallen 100% vergoeding voor fysiotherapie en €1.500,- per jaar voor psychologische zorg. Als men het heeft over ‘gezin en zekerheid’ moet u onder andere denken aan (vervangende) mantelzorg, gezinshulp bij uitval van een partner, kinderopvang etc. Tot slot worden ook ‘extra zorg na een ongeval’ (€5.000,- per jaar extra zorg na een ongeval voor onder andere fysiotherapie en tandartskosten) en ‘interventiehulp van de Doorgaansexpert’ gedekt.

Om uw Doorgaanverzekering compleet te maken heeft u keuze uit drie verschillende AOV’s. De ‘AOV 2.5’ is ideaal voor starters en gaat vanaf €66,- per maand, de ‘flexibele AOV’ is dagelijks aan te passen en heeft veel keuzevrijheid en de ‘volledige AOV’ kan op maat worden samengesteld.

Bent u al klant bij de Amersfoortse of wilt u dit worden en wilt u profiteren van de gecombineerde korting? Maak dit dan per e-mail kenbaar aan raymon.wismeijer@geijselkroon.nl, dan neemt hij contact met u op.

Last Updated on 11 maart 2020 by Frans Kooning