Drie dagen te gaan! Heb jij al gekeken naar je zorgverzekering?

overstappen nog 3 dagen!

Nog heel even en de mogelijkheid om te veranderen van zorgverzekering zit erop, je hebt tenslotte nog maar drie dagen de tijd. “Als je het mij vraagt bevinden we ons in een verouderd systeem waar de marktwerking zijn werk niet goed kan doen. Ik zou graag de discussie aangaan om het net als de autoverzekeringen en de energiemarkt volledig open te gooien en maandelijks opzegbaar te maken. Uiteraard vergt dit een aantal inspanningen met zich mee maar op die manier kan je wel echt de markt in beweging houden in plaats van dat het merendeel van de Nederlanders de laatste week zijn zorgverzekering gaat vergelijken voor een heel jaar, aldus Frans Kooning, ZorgVerzekeringWijzer.nl

Drie dagen overstaptijd dus nog!

Heb jij je al georiƫnteerd op de huidige markt? Of heb je de polis die je in het bezit hebt al eens goed onder de loep genomen? Vaak is het zo dat je betaald voor zaken waar je al jaren geen gebruik van hebt gemaakt. Vooral de mensen die nog niet geswitcht zijn van zorgverzekeraar kunnen dit vaak hebben. Een voorbeeld? We zien oudere mensen die nog kraamzorg in het pakket hebben en al jaren grootouder zijn! Dit is slechts een voorbeeld maar zo kunnen we er nog vele bedenken.

De tandarts verzekering is ook zoiets, soms kan het goedkoper zijn als je nooit iets mankeert aan je gebit om dit niet te verzekeren. Als je tweemaal per jaar op controle gaat en een foto laat maken dan kan dit al opwegen tegen het niet afsluiten van een verzekering voor je tanden. Bekijk dus even goed hoe je gebit ervoor staat en of je financieel dit risico wil dragen, maar je kunt er dus op besparen!

Een brillenverzekering? Vaak ook een sigaar uit eigen doos als je naar de dekking kijkt en wat de vergoedingen zijn met de kosten die je hiervoor betaald? Check wat het jou kost om een nieuwe bril of lenzen te nemen en wat dit dan kost, je kan hier zeker op besparen in 2024!

Waar kan je starten?

Het is eigenlijk heel eenvoudig, je kunt namelijk direct gebruik maken van onze vergelijker! En ben je tevreden met wat je hebt op dit moment, dan blijf je gewoon bij je huidige polis! Zie je dat het echt geld kan schelen, dan kan je de overstap maken! Dit gaat gewoon via de website van de zorgverzekaar zelf, wel zo veilig dus! Start nu met je zorgverzekering vergelijken!

Het deskundige team van ZorgVerzekeringWijzer, staat continu voor u klaar! Van het laatste nieuws binnen de wereld van de zorgverzekeringen of je te helpen met je zorgverzekering vergelijken.

Kom je ergens niet uit of wil je iets van ons weten, mail ons gerust en wij proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen in de jungle van de zorgverzekeringen!