Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

18 jaar geworden en dan?

18 jaar geworden en dan?

2 jul 2012

Achttien jaar, de leeftijd waardoor je volgens de wet een volwassen persoon bent. Waarschijnlijk heb je al aan veel dingen gedacht die je kan gaan doen en wat je nu zelf moet gaan regelen. Buiten de belastingaangifte, studiefinanciering en toeslagen terugvragen moet je ook denken aan je zorgverzekering

Alvorens je deze gaat afsluiten is het natuurlijk belangrijk dat je goed kijkt naar wat je behoeften op het moment zijn. Sport je veel, dan kan je dit beter extra verzekeren. Ga je vaak op reis naar verre landen? Dan moet je een aanvullende reisverzekering afsluiten. Hoe is je gebit? Is dit prima, dan volstaat een minimale dekking, als dit niet zo is kan je dit beter extra verzekeren.

Zorgverzekeraars springen hier steeds beter op in en hebben zelfs speciale studenten pakketten samengesteld waarbij je soms extra aanbiedingen krijgt van de zorgverzekeraar, zoals gratis producten tot flinke kortingen. Uiteraard hebben wij dit al voor je opgesteld en kan je dit vinden op onze pagina: Studenten zorgverzekering. Wil je toch liever een gepersonaliseerde zorgverzekering die geheel aan je eigen wensen voldoet, dan raden wij je aan even te kijken op de pagina: zorgverzekering vergelijken alwaar je dit eenvoudig op unieke wijze kunt controleren, uiteraard 100% onafhankelijk.

Wil je graag op de hoogte blijven van de zorgverzekering van 2013 dan kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je volledig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van de zorgverzekeringen.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.