Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

alternatieve geneeswijzen 2014

Maakt u gebruik van alternatieve geneeswijzen in 2014

6 dec 2013

De alternatieve geneeswijzen worden steeds vaker gebruikt, zo ook in 2014. Vaak combineert men een behandeling als aanvulling op de reguliere zorg of indien deze geen mogelijkheden meer biedt als alternatief. De groep die hier gebruik van maakt neemt alsmaar toe mede door de positieve ervaringen op de behandelingen.

Het gebruik van alternatieve geneeswijzen valt dit jaar wederom niet in het basispakket, bijna alle zorgverzekeraars vergoeden deze wel vanuit de aanvullende verzekering. Sommige komen dan beter uit dan de ander, in de vergelijker van zorgverzekeringwijzer.nl is deze uiteraard verwerkt en komt het pakket dat zich het beste aansluit op uw levensstijl als beste uit de test.

 

Vergoeding Alternatieve geneeswijzen 2014

Wilt u liever eerst kijken bij welke zorgverzekeraar u het meeste vergoed krijgt omtrent de alternatieve geneeswijzen van 2014? Dan kunt u het het beste een overzicht nemen op de zorgvergoeding pagina: vergoeding alternatieve geneeswijzen 2014. Daar ziet u alfabetisch de zorgverzekeraars gerangschikt met alle pakketten en alle vergoedingen die daarbij horen.

 

Dagvergoeding en maximale vergoeding

Een aantal verzekeraars maken wel onderscheid in de vergoedingen indien u kiest voor een arts of een alternatieve genezer welke geen arts is, de vergoeding kan op dat moment stukken minder zijn. Let wel dat de zorgverzekeraars een maximale vergoeding per dag geven dit kan variëren van  20 euro per behandeling tot 85 euro per behandeling. Het gemiddelde van een behandeling bij een alternatieve genezer of acupuncturist bedraagt al snel rond de 40 euro per behandeling, even goed kijken bij wie u dus de aanvullende verzekering afsluit. 

Het aanvullende pakket van de zorgverzekering van ONVZ lijkt er vooralsnog het beste mee uit de bus te komen met een vergoeding per dag van maximaal 85 euro en 1250 euro per jaar. Met het Superfit vrije keuze pakket.

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.