Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Pro life zorgverzekering

Prolife zorgpremie 2015

17 nov 2014

Ook Prolife, onderdeel van Achmea heeft vandaag in opvolging van FBTO en Zilveren Kruis de zorgpremie van 2015 bekend gemaakt. Net als Zilveren Kruis stijgt de zorgpremie van Prolife in 2015 met € 2,50 per maand naar € 102,45 per maand.

Afwijkende basisverzekering Prolife

Prolife heeft een afwijkende basisverzekering, deze biedt namelijk geen vergoeding voor abortus, euthanasie en geslachtsveranderende ingrepen. Dit heeft ermee te maken dat Prolife een christelijke zorgverzekeraar is die deze vanuit het religieuze oogpunt niet willen dekken.

Aanvullende polissen Prolife 2015:

  • Smal polis vanaf € 6,80 per maand
  • Medium polis vanaf € 16,75 per maand
  • Large polis vanaf € 32,50 per maand
  • Extra Large polis vanaf € 59,95 per maand

Voor de inhoud van deze polissen kunt u het beste kijken op de pagina: Prolife zorgverzekering 2015.

Voor het vergelijken van de prolife zorgverzekering 2015 kunt u gebruik maken van de zorgvergelijker, 100% onafhankelijk alle zorgverzekeraars vergelijken dat is mogelijk vanaf 19 November 2014 daar dan alle verzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt. 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.