Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

NPCF zorgverzekering

Twintig procent heeft moeite met kiezen van zorgverzekering.

6 okt 2015

Twintig procent heeft moeit met het kiezen van een goede zorgverzekering. Zij weten vaak niet welke polis ze nou hebben en of ze dan terecht kunnen bij de huidige zorgverlener. Een ingewikkelde materie, zo blijkt uit het onderzoek van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF), een medium van de overheid waar ZorgverzekeringWijzer al jaren benoemd wordt als een betrouwbaar medium.

Vijf procent van de Nederlanders heeft een slechte polis, denken ze!

 In hetzelfde onderzoek blijkt ook dat 500 van de 10.000 respondenten denkt dat ze een verkeerde polis hebben afgesloten. Dit blijkt uit het feit dat ze veel hebben moeten bijbetalen vanwege te weinig dekking (het risico van de budgetpolis) en / of ze krijgen niet de zorg vergoed die ze nodig hebben of kunnen niet terecht bij de zorgverlener waar ze willen.

Hoe gaan we dit probleem oplossen?

ZorgverzekeringWijzer heeft een vrij eenvoudige vergelijker waarbij u naadloos kunt zien of de zorgverzekering aansluit op uw wensen. Middels de optie keuzevrijheid: JA, bent u verzekerd van goede zorg bij alle zorgaanbieders. Ook op die manier sluit u een dergelijke budgetpolis (waarbij u voor veel kosten kunt komen te staan) uit.

Het is verstandig om vanaf 19 November te starten met het vergelijken van uw zorgverzekering daar dan alle zorgverzekeraars de prijzen van haar premies bekend hebben gemaakt! 

Bron: NPCF

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.