Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding bekkenfysiotherapie vanaf 18 jaar 2019

Bekkenfysiotherapie vanaf 18 jaar

Bekkenfysiotherapie is een erkende verbijzondering binnen de algemene fysiotherapie. De therapie richt zich op klachten binnen het gehele buik-, bekken- en lage rug gebied bij vrouwen, mannen, kinderen. Zoals: ongewild verlies van urine en/of ontlasting, het niet kunnen onderdrukken van aandrang om te plassen en/of te ontlasten, frequent aandrang om te plassen en/of te ontlasten, het moeilijk kwijt kunnen van urine en/of ontlasting, verzakkingen van blaas, baarmoeder en/of darmen, pijn in de onderbuik, rond de anus en/of de geslachtsorganen, problemen rondom de gemeenschap, als de klachten samenhangen met de bekkenbodem, begeleiding voor en na operaties in de onderbuik, bekkenpijn in de periode rondom de bevalling en begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling (ook ter voorkoming van klachten).

Vergoeding bekkenfysiotherapie vanaf 18 jaar

Voor een behandeling in verband met urine-incontinentie, worden de eerste negen behandelingen vanuit de basisverzekering van je zorgverzekering vergoed. Indien er meer behandelingen nodig zijn, kun je mogelijk een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering krijgen. Een chronische aandoening wordt onder bepaalde voorwaarden vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. Voor een vergoeding vanuit de basisverzekering geldt het eigen risico. Als er geen vergoeding vanuit de basisverzekering wordt verstrekt, heb je mogelijk wel recht op een vergoeding uit een aanvullende verzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om vast te stellen of je recht hebt op een vergoeding.

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!
Vergoeding bekkenfysiotherapie vanaf 18 jaar 2019 scoort gemiddeld: 5 4,6 5

Gemiddelde beoordelingBeste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.