Bewuzt zorgverzekering 2022

Basisverzekering
Bewuzt
Zorgpremie 2024
€ 114,90
per maand

De Bewuzt zorgverzekering is de opvolger van wat voorheen Blue was, welke ook al een onderdeel was van zorgverzekeraar VGZ. Bewuzt is een vrij nieuwe zorgverzekeraar, welke zich onderscheidt van de andere zorgverzekeraars, door een no-claim korting aan te bieden aan de consumenten. Maak je een jaar geen aanspraak op de zorgverzekering, dan kan de korting uiteindelijk oplopen tot 20%.

Welke polis is de Bewuzt zorgverzekering 2022?

Bewuzt is een zogeheten budgetpolis, hiermee loop je de kans dat, indien je gebruik maakt van een zorgverlener welke niet is aangesloten bij deze zorgverzekeraar, je slechts 70% van wat Bewuzt een marktconforme prijs vindt. Kortom, wees hier bewust van als je kiest voor bewuzt.

De Bewuzt polis kost je 114,90 euro per maand.

Bewuzt zorgverzekering heeft niet veel aanvullende mogelijkheden maar slechts een viertal, (tandzorg, fysiotherapie, alternatieve zorg en buitenlanddekking). Hiervan kun je zelf kiezen of je deze in het pakket zou willen of niet. Een bijkomend voordeel is dat als je meerdere aanvullende pakketten neemt, je ook hier weer gebruik kunt maken van de korting die bewuzt je geeft.

Hieronder kun je zien welke pakketten bewuzt dit jaar heeft en wat de prijzen zijn van deze pakketten. ben je toch nog op zoek naar meer informatie over de Bewuzt zorgverzekering? Dan verwijzen wij jeĀ  graag door naar de website van bewuzt: Klik dan hier om naar de website van Bewuzt te gaan.

 

Benieuwd of Bewuzt de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website