IZZ zorgverzekering 2024

Basisverzekering
IZZ
Zorgpremie 2024
€ 139,95
per maand

De IZZ zorgverzekering 2023 bestaat al ruim 30 jaar en is vooral actief in de zorgsector. De zorgverzekering van IZZ lijkt dan ook een zeer logische keuze voor de werknemers in de zorgsector. Het bestuur van IZZ bestaat alleen uit werknemers en werkgevers werkzaam in de zorgsector, zou houden ze korte lijnen met de branche en weten ze exact wat hun medewerkers nodig hebben.  IZZ valt onder de coöperatie van VGZ, net als de academische tegenhanger van IZZ, de UMC zorgverzekering 2023.

In principe kan iedereen zich aanmelden voor de IZZ zorgverzekering 2024, echter krijgen alleen medewerkers vanuit de zorg een collectiviteitskorting op de zorgpremie, wat deze polis juist aantrekkelijk maakt.

Welke soort polis biedt de IZZ zorgverzekering 2024

De basisverzekering van IZZ biedt de verzekeringsnemer twee mogelijkheden, een naturapolis en een restitutiepolis.  De naturapolis is iets goedkoper, omdat je dan gebruik moet maken van de zorgaanbieders, waarmee IZZ een contract heeft afgesloten. De restitutiepolis is iets duurder, maar biedt wel keuzevrijheid om naar een zorgverlener naar keuze te gaan. Het risico bestaat dan wel, dat de zorgverzekeraar niet het hele bedrag zal vergoeden.

Hoe kun je de zorgverzekering vergelijken?

Middels onze zorgvergelijker kun je snel en eenvoudig alle pakketten met elkaar vergelijken. Dit doen wij onder meer door jou een selectie te laten aangeven in leeftijd, geslacht en welke voorkeuren jij hebt. Hierna gaat onze vergelijker op de achtergrond razendsnel de pakketten zoeken bij jouw selectie. Vervolgens kun je zelf in de top 3 selecteren welke zorgverzekering het beste bij jou past voor de goedkoopste prijs.

Benieuwd of IZZ de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website