Nog elf dagen om te switchen van zorgverzekering

Switchen zorgverzekering

Het einde van de periode om een overstap te maken naar een nieuwe zorgverzekering komt steeds dichterbij. De verwchtingen voor de zorgverzekering van 2014 is dat er meer consumenten overstappen naar een anderer zorgverzekeraar, afgelopen jaar was dit 1,2 miljoen consumenten. U heeft vandaag nog 11 dagen de tijd om een keuze te maken tot en met 31 december. Wacht dus niet langer met het vergelijken van uw zorgverzekering en sluit deze direct af, het zou zonde zijn om het geld wat u kunt besparen te moeten laten liggen.

Overstapperiode

Veel consumenten gebruiken de zorgvergelijker het meeste in de laatste week van december. Zij maken de balans op en kijken welke zorgverzekering er in 2014 het beste bij hun past. Via de zorgvergelijker kunt u eenvoudig een zorgverzekering samenstellen die het beste op uw levensstijl is afgestemd. Op die manier sluit u het beste een zorgverzekering af, pakketten voor hele bevolkingsgroepen zijn een goed initiatief maar dan heeft u slechts de keuze uit een viertal zorgverzekeringen en kan het pakket nooit zo goed aansluiten dan dat u dit zelf zou kiezen.

Budgetpolis

De afgelopen periode is er veel te doen geweest over een aantal zorgverzekeraars met haar budgetpakketten. Wilt u er zeker van zijn dat u overal terecht kunt, dan kunt u net als 70% van de overige consumenten kiezen voor keuzevrijheid in de vergelijker. Op die manier komen de verzekeraars naar voren waarbij u al het recht heeft om zelf naar de zorgverlener te gaan waar u zich prettig bij voelt.

Besparen op uw zorgverzekering

Het is dit jaar mogelijk om meer dan 30 euro per maand te besparen op uw zorgverzekering. Door goed te bekijken welke zorg u verwacht te gaan gebruiken en afwegingen te maken wat wel en wat niet te verzekeren. Vaak hebben consumenten al jaren dezelfde zorgverzekering, zonde want de prijzen van de zorgverzekeringen in 2015 gaan wederom stijgen, bekijk dus snel hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering voor 2014 en start direct met uw zorgverzekering vergelijken

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie