CZ zorgpremie 2016 stijgt

CZ zorgpremie 2016

Na het lange wachten op alle grote verzekeraars lijkt het moment dan ook nu aangebroken, zorgverzekeraar CZ bijt de spits door de zorgpremie voor 2016 bekend te maken nadat eerder DSW en Stad Holland dit al deden.  De zorgpremie voor 2016 stijgt bij CZ vanaf 4,45 euro per maand. Ook voor het CZ concern stijgt de zorgpremie minder hard dan dat het kabinet heeft voorspelt door de inzet van reserves.

Welke labels vallen onder het CZ concern:

  • CZdirect zorgverzekering 2016 (nog niet bekend)
  • OHRA zorgverzekering 2016 stijgt ook minimaal 4,23 euro per maand
  • Delta Lloyd zorgverzekering 2016, stijgt met 4,6 euro per maand.

CZ heeft een drietal polissen, budget natura en restitutie

  • Zorgbewustpolis (budget) vanaf 101,30 per maand, 65% vergoeding  van het gemiddelde tarief bij niet gecontracteerde zorg.
  • Zorg op maatpolis (Naturapolis vanaf 104,95 per maand, 75% vergoeding van het gemiddelde tarief bij niet gecontracteerde zorg
  • Zorgkeuzepolis vanaf 110,70 per maand, 100% tot een redelijke marktprijs bij niet gecontracteerde zorg.

Wilt u voorkomen dat u hoge kosten gaat maken indien u gebruik maakt van een niet gecontracteerde aanbieder dan kunt u het beste kiezen voor een restitutiepolis!

Voor devCZ groep en in het bijzonder Delta Lloyd  bieden wij u via ZorgverzekeringWijzer exclusieve kortingen op de zorpgremie tot wel 25% op de aanvullende polissen, vanaf 19 November kunt u het beste starten met het vergelijken van de zorgpremies via onze zorgvergelijker

Last Updated on 10 september 2020 by Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.