OHRA zorgpremie 2016

OHRA zorgpremie 2016

OHRA zorgpremie 2016

OHRA onderdeel van CZ welke ook zojuist de CZ zorgpremie 2016 bekend heeft gemaakt volgt het moederbedrijf en stijgt ook maandelijks in de kosten met 4,23 euro per maand naar € 96,10 per maand bij een eigen risico van € 385,-

OHRA basisverzekering en aanvullende pakketten:

Basisverzekering, altijd vrije zorgkeuze! Geen medische selectie en wachttijd! Wel zijn er slechts 2 keuzes voor het eigen risico:

€ 385,-, de basisverzekering kost dan € 96,10

€ 885,-  de basisverzekering kost dan € 79,43

De aanvullende polissen:

  • OHRA Sterk
  • OHRA aanvullend
  • OHRA extra aanvullend
  • OHRA uitgebreid

Voor een overzicht van de inhoud van de pakketten gaat u naar de pagina: OHRA zorgverzekering 2016.

Bij  OHRA geniet men altijd via een collectiviteitskorting genaamd Online gemak, wel is het zo dat u online dient te declareren en de zorgpremie dient te betalen via automatische acceptgiro.

Bekijken of de OHRA zorgverzekering het beste aansluit op uw wensen voor de zorgverzekering van 2016? Dan raden wij u aan te wachten tot 19 November daar dan alle zorgpremies bekend zijn, op het moment van schrijven zijn dit er slechts 5 van de 40 zorgverzekeringen.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.