Nog drie dagen overstappen!!!

overstappen

De laatste dagen van het jaar breken weer aan, voor sommige nog even werken voor de ander een mooi moment om alles nog even door te nemen waaronder je zorgverzekering voor 2018.

Wij zien een enorme toename in de aanvragen en het aantal consumenten dat nog even de zorgverzekering gaat vergelijken deze laatste dagen. Omdat de dagen zo raar vallen hebben wij besloten om morgen geopend te zijn vanaf 10:00 uur kunt u binnen lopen op ons kantoor in Ouderkerk aan de Amstel, Hoger Einde Noord 31. Start nu met het vergelijken via de website:

Klik hier om te starten met uw zorgpremie vergelijken

Vul daarna uw gegevens in en indien u vervolgens in het resultatenscherm komt dan kunt u daar de verzekeringen filteren naar behoefte van aanvullingen maar denk ook nog even aan de volgende punten:

  • Ben je gezond? Overweeg dan eens een vrijwillig eigen risico. Je bespaart in ieder geval 250 euro premie en in het slechtste geval ben je 250 euro duurder uit. Want je echte risico is natuurlijk 500 euro meer eigen risico minus je premiebesparing.
  • Stap over voor 31 december 23:59 en bespaar fors op je zorgpremie in 2018
  • Soms heb je nog extra korting tot wel 3% indien je de zorgverzekering per jaar betaald, meer rente dan op de bank tegenwoordig!

Veelal kijken de consumenten op meerdere websites om hun vergelijking te maken, echter hebben wij voor een aantal verzekeraars hogere kortingen dan de andere vergelijkers, het is daarom verstandig dat als u gaat vergelijken bij de buren u daarna terug komt om te kijken of het via ons goedkoper kan!

 

 

 

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.