Uneto-VNI sommeert Geijsel Kroon tot stoppen met aanbieden van polis

uneto-vni

Gisteren heeft ons moederbedrijf, intermediair Geijsel Kroon, een sommatie ontvangen van de advocaat namens de directie van Uneto-VNI en Uneto-VNI Verzekeringen om te stoppen met het aanbieden van de zogeheten Menzis Uneto-VNI-polis. Deze zorgverzekering was tot gisteren af te sluiten via de website van Geijsel Kroon, hier hebben zij dan ook per direct gehoor aan gegeven.

Wij willen aangeven dat er voor de klanten van ZorgverzekeringWijzer niets verandert in dit opzicht, omdat wij deze polis niet op onze website hebben aangeboden aan installateurs of leden van de Vereniging Nederlandse Installateurs. De reden dat wij deze polis niet op onze website aangeboden hebben is omdat wij een andere polis gebruiken voor onze consumenten met een hogere korting dan die van de Uneto-VNI-polis namelijk het Menzis ZZP MKB polis welke ook toegankelijk is voor deze groep. Ons doel is namelijk om iedereen zo optimaal te laten profiteren van de collectiviteiten die wij hebben afgesloten bij de zorgverzekeraars.

Ben je een installateur of heb je in het verleden een dergelijke polis afgesloten via ons moederbedrijf en vraag je je af of je de juiste polis hebt op dit moment? Dan vragen wij je even contact met ons op te nemen, dit kan zowel via email als telefonisch, ons deskundig team van WFT gecertificeerde experts staat voor je klaar om je te voorzien van een juist advies. Ook kun je gebruik maken van onze zorgvergelijker waar je zelf aan kunt geven welke wensen je op dit moment hebt voor de zorg in 2019.

Je kunt nog je zorgverzekering vergelijken tot 31 december, wacht niet te lang en bekijk nu alvast welke polis het beste aansluit op je levensstijl in 2019.

Last Updated on 29 maart 2020 by Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiƫnt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.