Ditzo zorgpremie 2021

Ditzo zorgpremie 2021

Bijna net zo traditioneel als dat DSW de eerste bekend maakt, is zorgverzekeraar Ditzo traditioneel gezien één van de laatste die de zorgpremie 2021 bekend maakt. Deze zorgverzekeraar gaat met de rest van de markt mee en stijgt naar een prijs van 109,85 per maand voor de naturapolis en 119,95 voor de combinatiepolis.

Welke polissen heeft Ditzo in 2021?

Ditzo kent zoals je hierboven wellicht net hebt gelezen twee soorten polissen:

  • Naturapolis en deze kost: € 109,85
  • Combinatiepolis en deze kost: € 119,95

Welke aanvullende polissen kent Ditzo?

Ditzo heeft een drietal aanvullende pakketten, dit zijn de volgende:

  • Ditzo Zorg Goed, 6,25 euro per maand
  • Ditzo Zorg Beter, 8,25 euro per maand
  • Ditzo Zorg Bewust, 10,25 euro per maand

Naast de aanvullende pakketten, kent deze zorgverzekeraar nog een aantal overige zaken zoals een bril en lenzenmodule maar ook de pechvogelhulp en een drietal tandartsverzekeringen. Wil je de exacte inhoud van deze pakketten bekijken? Ga dan via deze link naar de website van Ditzo.

Vanaf wanneer kun je de Ditzo Zorgverzekering vergelijken?

Ditzo staat vanaf morgen in onze zorgvergelijker, via de pagina zorgverzekering vergelijken kun je een zorgverzekering selecteren die aansluit op jouw wensen. Wil je graag hulp bij het overstappen naar een andere aanbieder? Neem dan gerust even contact met ons op via de webchat of telefonisch, onze zorgexperts helpen je graag verder.

Last Updated on 17 december 2020 by Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.